Coronavirus: Informatie voor bezoekers en ondernemers

Het Coronavirus houdt op dit moment iedereen bezig. Op 23 maart 2020 heeft het kabinet besloten om samenkomsten tot 1 juni 2020 te verbieden. Houdt er rekening mee dat er torenhoge boetes kunnen worden uitgedeeld. Door deze aangescherpte maatregel gaan veel activiteiten en evenementen niet door. Raadpleeg onze evenementenkalender of de social media kanalen van de desbetreffende organisatie om te kijken of een event daadwerkelijk doorgaat. Wij streven ernaar om de evenementenkalender op onze website dagelijks bij te werken. 

Ook restaurants en andere openbare gelegenheden sluiten tijdelijk hun deuren. Wil je toch iets speciaals eten en onze ondernemers een hart onder de riem steken? Veel restaurants bezorgen thuis. Check dus snel de website van jouw favoriete locatie voor de mogelijkheden bij jou thuis. Hotels blijven vooralsnog geopend voor overnachtingen. Waar roomservice nog wel mag, zullen ook de hotelrestaurants gesloten zijn.

Bezoekersinformatie

Onze VVV I-punten zijn momenteel nog geopend, omdat deze punten zich in winkels bevinden. Tijdens openingstijden kun je in onze toeristische informatiepunten terecht voor toeristische informatie, fietsroutes en stadsplattegronden. Voor de openingstijden van onze VVV I-punten verwijzen wij naar onze pagina over openingstijden.

Ook bezoekerscentrum Het Mauritshuis is momenteel tijdelijk gesloten.

Organisatoren van een event

Vele activiteiten en evenementen gaan niet door of worden uitgesteld. Laat ons tijdig weten als een event gecanceld of wordt verplaatst, dan passen wij de evenementenkalender op onze website aan. Wij zijn bereikbaar via mail vvv@moerdijk.nl en natuurlijk kun je ons een bericht sturen via social media.

Ondernemers

Ook ondernemers in Moerdijk ondervinden de gevolgen van de maatregelen rondom het coronavirus. Als ondernemer kan je bij verschillende instanties terecht voor informatie, hulp en financiële steun.

Naast de uitgebreide informatie van het RIVM worden veel algemene vragen voor ondernemers beantwoord op de sites van de Rijksoverheid en van de Kamer van Koophandel. Meer informatie vind je via deze link www.moerdijk.nl/coronavirus

Contacteer ons!

Staat een event niet goed op onze website of heb je vragen laat het ons weten via vvv@moerdijk.nl

Team VVV Moerdijk