Spring naar content

De vlonders in Klundert zijn gereed

De vlonders in Klundert zijn gerenoveerd. De constructie is vervangen en weer up to date. Daarnaast zijn er nieuwe vlonderplanken gelegd en daarmee zijn de vlonders weer als nieuw. De Klundertse Ondernemers Kontakt (KOK ) is heel blij met de renovatie van de vlonders. De vlonders kunnen weer veilig gebruikt voor mooie evenementen. Henk Strootman noemt het volgende: ”Hiermee is de eerste fase van het centrumplan afgerond en richten we ons op de volgende fase van het centrumplan, wij danken het projectteam voor de constructieve samenwerking”.

Naast de vlonders zelf is ook het metselwerk van de muurtjes rondom weer netjes gemaakt. Wat nog moet gebeuren is het impregneren van het nieuwe voegwerk en het schilderen van de leuningen van de trappen en de vlonders. Deze werkzaamheden kunnen pas worden uitgevoerd bij bepaalde weersomstandigheden. Zo gauw als het weer het toelaat, gaan ze hiermee starten.

De vlonders kunnen er weer jaren tegenaan! Iedereen kijkt uit naar wanneer hier weer mooie evenementen en andere activiteiten plaatsvinden.