Spring naar content

Deltapontjes Anna en Lucretia varen weer!

Sinds 13 mei zijn er weer vaarbewegingen op het Hollands Diep. Deltapontjes Anna en Lucretia hebben hun trossen los gegooid. Deltapontje Anna vaart tussen Willemstad en Numansdorp en deltapontje Lucretia pendelt tussen Moerdijk en Strijensas. Benieuwd naar de vaartijden? Check de websites van deltapontje Anna of  Lucretia.

Coronamaatregelen op de deltapontjes

Ben je van plan om gebruik te gaan maken van een deltapontje? Check de website van het betreffende deltapontje. Voor sommige deltapontjes dien je vooraf te reserveren. Door de coronamaatregelen kunnen minder passagiers mee aan boord. De wachttijden kunnen hierdoor oplopen. 

Mondkapjes voor personen  vanaf 13 jaar en ouder zijn op deltapontjes verplicht. Je moet deze zelf meenemen.  Pinnen of contactloos betalen is verplicht. Houdt rekening met de anderhalvemeterregel tot andere reizigers en het personeel. Ook als je op de kant staat te wachten. 

Reis plannen?

Bij vragen neem contact op met de desbetreffende schipper. Zij geven je de meest actuele informatie voordat je aan je reis kan beginnen.

De schippers vragen om je begrip voor de maatregelen! Houd je aan de voorschriften en geniet van de mooie overtochten die de deltapontjes bieden!