Spring naar content

Fiets ‘n bietje gezond de polder rond

Meld je aan voor de fietstocht ’n Bietje Gezond de Polder rond!  Tijdens deze fietstocht op 19 juni verzamel je samen met je gezin ingrediënten voor een heerlijk recept tijdens deze speciale fietstocht.

Na een succesvolle fietstocht in Zevenbergen vorig jaar trappen de initiatiefneemsters Petra Wevers (KrachtigBuiten), Leontine Ouwerling (Gezondheidspraktijk OpjeBordje) en Lia Damen, die hun helpt, tocht af in Fijnaart e.o.

Beleef het zelf!

Bij aanvang van de tocht ontvangt elke deelnemer een strippenkaart die je leidt langs allerlei boerderijwinkels. Daar wordt je uitgedaagd de ingrediënten te verzamelen voor een lekker en gezond gerecht. Tijdens elke stop kun je de lekkernijen shoppen en staat er een leuke activiteit klaar voor de kinderen.

Bepaal zelf de fietsafstand

Naast een strippenkaart, ontvangt elke deelnemer ook een fietsroute en een startpakket. Als gezin kun je bij de start kiezen voor een route van 8 km of een route van 17 km door de polder en omgeving. Ongeacht de route die je kiest, kun je starten vanaf de volgende twee punten:

  • AWF, Appelaarseweg 43 in Fijnaart

Schrijf in!

Starten kan op 19 juni  tussen de 10.00 en 16.00 uur. Kosten voor deelname bedragen € 5,- per kind (volwassen gratis) of gezin zonder kinderen € 5,- per volwassen. Inschrijven kan tot 12 juni 2021 via deze weblink. Alleen kinderen kunnen als deelnemer de tocht fietsen. Ouders, opa’s, oma’s en andere begeleiders mogen uiteraard meefietsen!

Voor meer informatie bekijk hier de uitnodiging van de organisatie.