Spring naar content

Gids jezelf door Moerdijk

Met het nieuwe toeristische magazine van Toeristisch Fonds Moerdijk ontdek je alle ins and outs van gemeente Moerdijk. Met deze gids door de dorpen, stadjes en het polderlandschap ontdek je de pareltjes van Moerdijk op jouw eigen tempo.

De zoete verleidingen van suikerstad Zevenbergen, struinen door eeuwenoude historie in de vestingsteden of een bezoek aan fort Sabina, het best bewaarde geheim van West-Brabant. De nieuwe toeristische gids van Toeristisch Fonds Moerdijk zit boordevol tips, kaarten, locaties en routes voor een geslaagd bezoek aan onze gemeente.

Haal de gids!

Benieuwd naar al dat moois in Moerdijk? Haal de gids op bij één van de diverse punten in de hele gemeente. Toeristische informatiepunten, hotels, restaurants en andere toeristisch-recreatieve locaties bieden jou de gids gratis aan.

Voor locatie-eigenaren

Elke toeristisch-recreatieve locatie mag de gids gratis aanbieden aan zijn gasten. Wil je graag een aantal exemplaren van deze toeristische gids ontvangen? Dat kan! Mail naar vvv@moerdijk.nl voor meer informatie of haal een aantal exemplaren op bij bezoekerscentrum het Mauritshuis, De Stad Klundert of het VVV I-punt in Zevenbergen.