Spring naar content

Heb jij foldermateriaal nodig?

Na een bewogen 2020 hopen we dit jaar weer flink wat bezoekers te mogen ontvangen in onze regio. Daarom starten wij begin april met de verspreiding en aanvulling van ons toeristisch foldermateriaal onder recreatieondernemers en toeristische hotspots in de gemeente Moerdijk.

Bestel nieuw foldermateriaal!

Vorige week hebben wij een mailing verzonden aan onze recreatieondernemers en toeristische hotspots. Heb je deze niet gehad en wens jij foldermateriaal te ontvangen vul onderstaand bestellijst in, welk foldermateriaal jij wenst te ontvangen. We vragen je deze bestellijst ingevuld te retourneren voor 13 maart 2021 door jouw lijst te e-mailen naar vvv@moerdijk.nl.

Verspreiding vanaf april

Na ontvangst verwerken we jouw bestelling en zorgen we voor een nieuwe voorraad. Begin april zal je mij of een andere VVV medewerker zijn verschijnen met jouw bestelling. Uiteraard houden wij bij de verspreiding rekening met de dan mogelijke geldende richtlijnen. Kleine bestellingen zullen per post worden verstuurd.

Verdere promotie en verspreiding

Onze uitgaven zijn een heel jaar (bij) te bestellen en ook altijd verkrijgbaar in onze toeristische informatiepunten en in het folderrek in de hal van het gemeentehuis.

Digitale routes

De routes kan je ook vinden op onze website of sommige zijn te downloaden via route.nl.

Nog vragen?

Mocht je naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben, neem dan contact met ons op door te e-mailen naar vvv@moerdijk.nl of te bellen naar 14 0168.

VVV Moerdijk wenst je ondanks alles een mooi seizoen toe!

2021 Bestelformulier foldermateriaal VVV Moerdijk