Spring naar content

Jouw streekwinkel- of product in onze fietsroute?

Momenteel werkt VVV Moerdijk samen met diverse Waterpoortondernemers, ZLTO Moerdijk en Petra Wevers (KrachtigBuiten) als aanjager/verbinder voor het Waterpoortweekend Moerdijk 2020 aan drie fietsroutes verdeeld over onze gemeente. In deze routes staan streekproducten centraal. Verkoop of bereid jij ook lokale producten binnen Moerdijk en wil je onderdeel uitmaken van één van deze fietsroutes? Lees dan snel verder!

 

Drie routes met elk een eigen polderthema. Dat is de bedoeling. De Moerdijkse kaart wordt hiervoor onderverdeeld in drie gebieden: oost, midden en west. De routes worden voor het eerst gepubliceerd tijdens het Waterpoortweekend (19 t/m 21 juni) en zullen zowel offline als online verspreid en gepromoot worden. Denk daarbij aan flyers met daarin de routes, routepagina’s op Route.nl en een online campagne.

Waterpoortjaar ‘Proef Moerdijk’

2020 vormt voor de Waterpoortondernemers het jaar van de streekproducten. De nieuwe routes passen daarom goed binnen dit thema. We combineren hierin onze passie voor de streek en de liefde voor de herkomst van ons voedsel. Bovendien verbinden de routes diverse streekwinkels en verkooppunten aan elkaar. Meer informatie over Waterpoort als samenwerkingsverband vind je op deze website

Meld je aan!

Ben jij eigenaar van een streekwinkel, verkooppunt of horecalocatie waar streekproducten worden verkocht/bereid of ben je zelf producent en zie jij jouw locatie graag terug op één van de drie kaarten? Download dan ons aanmeldformulier en e-mail dit ingevuld en wel naar vvv@moerdijk.nl vóór 18 maart 2020.

Nog vragen?

Ook voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met VVV Moerdijk.