Spring naar content

Magazine: Bourgondische Beleving in de provincie

Juist in deze bizarre tijd is het van vitaal belang aandacht te schenken aan én tijd te nemen voor…genieten, op welke wijze dan ook.  Ondanks de opgelegde maatregelen mogen wij nog steeds op pad. De Bourgondische Beleving navigeert soepel door de provincies Noord-Brabant en Limburg. Er valt heel wat te ontdekken…

Beekdaelen

De kern van deze uitgave wordt gevormd door een zeer forse special van de Limburgse gemeente Beekdaelen, met al haar kernen. Het hele gebied wordt nauwgezet in kaart gebracht en aan je gepresenteerd. Ontdek Beekdaelen op de fiets via de Beekdaelenroute. Fietsen over de Beekdaelenroute is genieten van prachtige natuur, vergezichten, kastelen en cultuurhistorie. Met de Beekdaelenroute zie je deze prachtige Zuid-Limburgse regio van haar mooiste kant. De 50 km lange route is zorgeloos te volgen via het welbekende fietsknooppuntensysteem en extra Beekdaelenroute routebordjes. Pak je fiets en ontdek onderweg de leukste plekken, proef lokale producten en luister naar de inspirerende verhalen van de ‘locals’.

Ook de gemeente Halderberge, Tilburg en de Peelse gemeente Geldrop-Mierlo met kunst, cultuur en erfgoed komen aan bod. Verveling is er deze herfst/winter voor je niet bij!

Blog ‘Kook lokaal?’

Met de feestdagen voor de deur brengen wij iedere donderdag een blog uit met heerlijke recepten van producten die je in een van onze streekwinkels kan kopen. Hou onze website en social mediakabelen goed in de gaten! Ook het magazine Bourgondische Beleving staan lekkere recepten. Benieuwd wat onze provincie en Limburg te bieden heeft. Via deze link kun je het magazine digitaal lezen en inspiratie op doen voor nu of in de toekomst!

 

Het magazine is samengesteld door ARDS Media.