Spring naar content

Midweek Zuiderwaterlinie en Biesbosch

The Dutch D-Tour en de Mariafarm hebben hun handen in een geslagen en een leuke groepsreis samengesteld. Na heel wat jaren rondkijken in de directe omgeving en het Waterpoortgebied; hebben Sylvia Rutte (Mariafarm) en Danielle Kloeg (The Dutch D-Tour) de koppen bijeen gestoken en een aantal arrangementen gemaakt, waarvan een midweek Zuiderwaterlinie en Biesbosch de eerste is!

Programma

In het programma is aandacht voor de stellingen van Breda en Willemstad, bezoeken we Oudenbosch en gaan we bevers kijken in de Biesbosch. In de meeste gevallen op de fiets!
Tours begeleid door Danielle. Soms krijgt zij assistentie van Boudewijn Bult en Bart Schuijt. Het busvervoer door verzorgd door Vos Taxi’s & Touringcars. Tussen alle bezienswaardigheden door is er tijd voor een heerlijke verfrissende versnapering bij de plaatselijke horeca.

Nog meer plannen

Danielle en Sylvia zitten niet stil. Voor de zomervakantie zijn er drietal arrangementen in de maak, waaronder een week lang samen met andere singles/alleenreizende tussen de 25-49 jaar op pad.

Informatie

Wil je meer weten over dit arrangement dan kan je mailen naar info@dutchdtour.nl of neem een kijkje op de website van de Mariafarm.

Programma Groepsreis Zuiderwaterlinie en Biesbosch Midweek Mariafarm

Boekingsformulier Zuiderwaterlinie Biesbosch Midweek