Spring naar content

Nieuwe magazine Waterpoort uit

Waterpoort is een gebied waarin partijen uit 6 gemeenten samenwerken om het gebied tot een mooiere plek te maken om te wonen, werken en recreëren. Waterpoort is een uniek stukje Nederland. Hier vind je nog de rust waar je soms zo naar kunt verlangen. Of de ruimte die we, zeker in coronatijd, zo nodig hebben. Naast de rust en ruimte is er ook nog genoeg te ontdekken en beleven in Waterpoort. De vijfde editie van het magazine is uit! 

Neem alvast een kijkje

Binnenkort zal de magazine verspreidt worden op diverse recreatie locaties. Kan je niet wachten neem alvast een kijkje Waterpoort Werkt 2021.

Waterpoort Academy

Jij als inwoner, gebruiker of ondernemer in het gebied. Jij bent Waterpoort! De Waterpoort Academy is een masterclass waar deelnemers hun droom of idee inbrengen, klein of groot dat maakt niet uit. Het gaat er om dat je dit niet zomaar zelf voor elkaar krijgt. Dit jaar alweer de 11e editie van de Waterpoort Academy. Mee doen? Meld je aan via deze link.

Waterpoort bestaat dit jaar 10 jaar!

Waterpoort wil een mooie invulling geven aan dit jubileum, met activiteiten gedurende het hele jaar. Wat en wanneer is nog een verrassing, houdt daarom de facebookpagina van Waterpoort
in de gaten om niks te missen! Wellicht heb je zelf ook nog leuke ideeën of initiatieven, deze zijn van harte welkom. Mail je idee naar info@waterpoortwerkt.nl.