Ondertussen in het Kleigat: viert het Kleigats carnavalscafé een digitale mijlpaal

Ondertussen in Kleigat…

  Viert het Kleigat’s carnavalscafé een digitale mijlpijl!

 

Ene keer per jaar gaan alle remmen los! Helaas gaat het carnavalsfeest dit jaar er anders uitzien. Geen grote optochten of bomvolle kroegen met feesten mensen. Toch gaan onze carnavalsverenigingen, met een positieve mindset en een creatieve geest, zorgen voor een gezellig en coronaveilig feest. Benieuwd wat zich afspeelt in Moerdijk nu dit feestfestijn niet doorgaat? Wij nemen je mee in de wereld van … KLEIGAT

Masked singer

Het Kleigat viert dit jaar hun 55 jarig bestaan digitaal. Een jaar zonder carnaval dan kan niet gebeuren. In het carnavalsweekend opent het carnavalscafé digitaal haar deuren. Een middag vol plezier, gezelligheid en genot tijdens onze interactieve livestream. Er zijn diverse plaatselijke DJ-acts, die afgewisseld worden met een loterij, oude/nieuwe carnavalsbeelden, humoristische sketches, videoclips en ingezonden video’s en foto’s van de Kleibatsers en Kleibatserinnekes. Als klapper op de vuurpijl presenteert het Kleigat ‘THE MASKED SINGER”! Benieuwd wie de masked singer is? Volg de livestream via deze link.

Drank- en borrelpakket

Tijdens de livestream verzorgt B.C. de Dijkrakkers voor een heerlijke (non) alcoholische versnapering met loten. Voor de kinderen hebben we bij de pakketten speciale kinderloten. Wat dacht je van een Sanseveria voor voor je raam! Of een tegoedbon voor een privéoptreden van de Stadse Blaozers! Wil je mee doen? Check deze link.