Op ontdekkingsreis naar de stad van Oranje!

Spido reist terug in de tijd naar het tijdperk van Willem van Oranje

De dag begint aan boord met een warm kopje koffie en een heerlijk stuk appeltaart met slagroom. Na een welkomstwoord van de kapitein zet je koers richting Willemstad. Tijdens de overtocht  geniet je van een heerlijke lunch, die het keukenteam van Spido speciaal voor je heeft klaargemaakt.

Na de lunch meert de kapitein aan in Willemstad. Aan de kade staan de stadsgidsen van Op stap in Willemstad klaar. Zij nemen je mee voor een inspirerende stadswandeling door de vestingstad Willemstad. Je gaat terug in de tijd. Willem’s stad is één van meest strategisch gelegen vestingsteden van Willem van Oranje. De band met Oranje is er nog steeds! Koning Willem-Alexander draagt de titel ‘Heer van Willemstad’. Je waant in de roerigste perioden uit de vaderlandse geschiedenis. Oude vuurmonden turen over de hoge stadswallen. Schrik echter niet, de kanonnen dreigen niet. Zij heten je welkom!

Na de wandeling keer je terug naar Rotterdam. Onder het genot van een luxe borrelplank en dessert, geniet je van de mooiste uitzichten.

Programma:

10.00 uurInscheping Rotterdam. Willemsplein 85 bij Spido (voet Erasmusbrug, centrumzijde)
Koffie/thee en appeltaart worden geserveerd
10.30 uurAfvaart en welkomstwoord door de kapitein
12.00 uurLunch wordt geserveerd
14.00 uurAankomst Willemstad
Stadswandeling gidsen
15.45 – 16.00 uurInscheping Willemstad
16.15 uurGenieten van een luxe borrelplank
17.15 uurDessert wordt uitgeserveerd
18.30 uurAankomst Rotterdam

De dagtochten staan gepland op 5 augustus en 26 augustus!

Tarieven:

Volwassen: € 54,50 per persoon
Kinderen: € 26,50 per persoon

Reis plannen?

Vanwege de coronamaatregelen vaart Spido per 1 juli met een beperkte capaciteit en de nodige maatregelen. Voor meer informatie of reserveren neem contact op met Spido.