Spring naar content

Wat is jouw plekje van geluk?

Zondag 20 maart is de internationale dag van het geluk. Een dag die in deze roerige tijd zeer welkom is. Waterpoort wil samen met jou in ons eigen gebied op zoek gaan naar plekjes die voor een groep mensen of een gemeenschap een bijzondere betekenis hebben: de ‘Plekjes van geluk’. Waar kom je tot rust of waar geniet je van het mooiste uitzicht? Wat is jouw plekje van geluk? Laat het weten.

Deze zoektocht doen we in het Waterpoort gebied: dit zijn de zes gemeenten rondom het Volkerak-Zoommeer (Tholen, Bergen op Zoom, Steenbergen, Moerdijk, Halderberge en Goeree-Overflakkee). We willen laten zien hoe mooi onze eigen omgeving is, en dat we daar best trots(er) op mogen zijn.

Denk bijvoorbeeld aan een plek waar je tot rust komt, geniet van het uitzicht, een plek met een bijzondere geschiedenis of waar je iets kunt doen waar je gelukkig van wordt. Een plek met een verhaal!

Waterpoort wilt graag jouw plekje van geluk met de omgeving delen. Zo worden andere bewoners uitgenodigd om deze plekken ook te gaan ontdekken en ervaren, wat bijdraagt aan saamhorigheid en trots binnen het Waterpoort gebied. Het moet dus wel gaan om openbare en toegankelijke plekjes.

Meedoen is heel eenvoudig

Stuur voor 5 april jouw inzending in naar  info@waterpoortwerkt.nl o.v.v. ‘Plekjes van Geluk Waterpoort’. Vertel over jouw ‘Plekje van Geluk’ en stuur een foto mee. Laat ook eventuele wensen voor de ontwikkeling van dit plekje weten. Wie weet kunnen zij daarmee samen aan de slag.

En let op: de eerste 15 inzenders sturen we een mooi streekproductenpakket, met een keur aan producten uit het Waterpoort-gebied.