#VSD2019: Geniet nu van de aftermovie!

Zwaardvechters, marcherende soldaten en middeleeuwse rechtbanken. Van de historische markt tot bastion Zeeland aan de ene kant en bastion Friesland aan de andere kant. Willemstad vormde afgelopen weekend het gezellige decor van de Nederlandse Vestingstedendagen 2019!

Bekijk de aftermovie!

Enthousiasme marktlieden, vrolijke troubadours, de spannende drankjes van professor Bombasticus en de stadsomroeper van Hulst maakten het tafereel compleet. Van begin tot eind spektakel vanaf het schip ‘de Prince Admirael’, in de vesting of tijdens de regenachtige zondag in het Mauritshuis. Wij kijken terug op een geslaagd evenement voor jong en oud.

Heb jij het evenement gemist of ben je gewoon benieuwd?

Hieronder een impressie van de festiviteiten afgelopen zaterdag en zondag in Willemstad.

Mede mogelijk gemaakt door:

De Graven van Holland, ‘t Vaerdich Volk, de Bergsche Battery, ‘t Garderezjiment d’r Kuëb va Heële, 1 April Vereniging Brielle, Geuzenschip ‘de Prince Admirael’, De Poortersgenootschap, het Willemstadse Leger, troubadours Lucas Florent en Yann Lawick, Professor Bombasticus, Stadsomroeper Hulst, diverse ambachtelijke marktlieden, Vestingstad Geertruidenberg, Stiching Menno van Coehoorn, Vereniging Nederlandse Vestingsteden, de gastvrouwen van het Mauritshuis en de PopMonument expeditie Stelling van Willemstad.

Speciale dank ook aan onze partners en sponsors:

Stichting Promotie Willemstad, Stichting Cultuur Moerdijk, Toeristisch Fonds Moerdijk, Vitaliteitsfonds gemeente Moerdijk, Prins Bernhard Cultuurfonds, Mastboom Brosens Stichting, Kunstloc, Fonds Podiumkunsten, PopMonument on Tour, gemeente Moerdijk en VVV Moerdijk.