Spring naar content

Downloadpagina

Offline Moerdijk ontdekken? Download een kaart of folder naar keuze en ga op pad! Je vindt de meeste wandel-, fiets en vaarroutes ook terug op onze Routepagina.

Op stap met de themaflyers

Ken jij het stiltegebied rondom de Tonnekreek en de biologische pluktuin bij camping Markdal in Standdaarbuiten? En heb jij al eens een echt Zevenbergs biertje geproefd? Onze themaflyers voeren je mee langs onontdekte plekjes, geven tips speciaal voor kids en bundelen de gaafste weetjes aan bijzondere plaatsen binnen Moerdijk.

Plattegronden en routes

 

 

 

Knooppuntennetwerkkaarten

Met de kaarten van wandelroutenetwerk Routes in Brabant kun je via knooppunten zelf een route samenstellen. Bepaal zelf de afstand, de route en de rustpunten.

Moerdijk verkennen op de fiets? Met de volgende kaarten stel je zelf jouw fietsroute samen.

Vaarroutes

Een mooie wandel- of fietsroute combineren met een stukje varen op het water? Dat kan met de Deltapontjes en de Expeditie Haringvliet. Meer informatie hierover vind je op onze pagina Veerpontjes en vaartijden.

Liever met je eigen boot op pad? Ga naar vareninbrabant.nl en ontdek daar de algemene vaarkaart en de vaarroutes vanuit Willemstad naar omliggende natuurgebieden.

Overige downloads