AFGELAST Ellen ten Damme met Casablanca bij Fort Sabina

23 augustus 2020

Van festival tot fortfeest! Ellen ten Damme is het spetterend slotakkoord van de zomerweek op Fort Sabina. Ellen komt met haar programma Casablanca. Muziek uit landen van rond de Middelandse Zee.

Ellen ten Damme. Zij is een artieste pur sang, die met volle overgave leeft voor het podium, haar kunst en haar publiek. Ze is zangeres, actrice, acrobate, danseres, muzikant, schrijfster en componiste en dat is zij allemaal tegelijk. Haar verbluffende veelzijdigheid komt voort uit het feit dat zij zozeer gelooft in haar kunst en er met zoveel zinderende energie van geniet, dat zij het zichzelf nooit zou toestaan om het zichzelf makkelijk te maken. Altijd op zoek naar het artistieke avontuur.

Fort Sabina
Fortweg 1
4794 SC Heijningen

info@fortsabina.nl

Deze zomer toert zij met Casablanca langs de meeste grote openluchttheater in Nederland. Een van de laatste optredens is 23 augustus op Fort Sabina. Start voorprogramma 16.15 uur. Terreplein open 15.30 uur. Het echte laatste slotakkoord van Ellen Ten Damme verwachten we rond 20.00 uur.

Aanvang van het voorprogramma 16.15 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Fort Sabina. Toegang € 24,50 per persoon.