Expo Landbouwminiaturen

14 maart, 2020 13:00 - 15/03/2020 5:00 pm

Na eerdere succesvolle exposities zal de Landbouwminiaturen Club Nederland opnieuw een expo op professionele wijze inrichten in samenwerking met Stichting Cultuur Moerdijk. Tijdens de expo tonen clubleden onder andere hun collectie landbouwminiaturen en worden er in het kader van de Manifestatie Cultuur & Ambacht ook schilderwerk van de kunstenaars Diana Gabriels en de Stadse Kwasten getoond.

Naast tentoonstellingen krijg je ook de gelegenheid een modeltractor of werktuig aan te schaffen. Verder worden ook onderdelen voor modelbouwers te koop aangeboden, worden de modellen op enkele showtafels getoond op een diorama en zijn zelfs runderen te koop. Een bijzondere bijeenkomst dus!

Theater de Schuur
Kerkstraat 23
471 CA Zevenbergen

Bijzonderheden

Een aantal leden van de club toont hun collectie van landbouwminiaturen en geeft zo nodig ook uitleg over hun hobby. Verder is er een promotiestand van deze vereniging  Daar kun je zien welke modellen zij in de loop der jaren heeft uitgebracht tijdens hun jaarlijkse beurs in Zwolle.