Expositie Quilts in kerstsfeer

23 november, 2019 12:15 - 21 december, 2019 00:00

Ontdek het quiltwerk van meerdere quiltsters in de SHAKERSTORE! Tijdens deze speciale kerstexpositie zijn de quiltwerken geselecteerd op kleur, toegepaste technieken en originaliteit, speciaal voor kerst! Een wereldwijd verspreide textielkunst die al vele eeuwen wordt uitgevoerd. Oorspronkelijk werden de patchwork-en quiltkleden gemaakt uit resten stof. Tegenwoordig worden de stoffen speciaal gekocht met als doel te verwerken tot kleurige wandkleden en meer.

Iedere zaterdag vanaf 23 november t/m 21 december 2019.

SHAKERSTORE
Eerste Kruisweg 8
4793 GJ Fijnaart

info@shakerstore.nl

Amerika is een land waar al honderden jaren prachtige quilts worden gemaakt. De zeer vele quilts komen dan ook prachtig tot hun recht tussen Amerikaanse shakerstijl meubelen. Tevens kan er gebruik gemaakt worden van een kleine thee proeverij tegen een kleine vergoeding. De entree is gratis.

Locatie en parkeren

Parkeergelegenheid op eigen terrein naast de sportschool waarachter de SHAKERSTORE – en expositieruimte zich bevinden.