Hartstocht De Biesbosch

14/09/2019

Wandel op zaterdag 14 september aanstaande mee door de prachtige Dordtse Biesbosch. Dit mooie stukje natuur bevindt zich aan de rand van het Nationaal Park De Biesbosch. Tijdens deze Hartstocht kun je heerlijk 5, 10, 15, 20 of 25 km wandelen over verharde én onverharde paden.

Bijzonderheden

Op elke route loop je langs wilgentuinen, watertjes en over bruggetjes. ”De flora en fauna op deze routes is écht heel bijzonder” aldus Henk Bronkhorst. En hij kan het weten als Hoofd Beheer van het parkschap Nationaal Park de Biesbosch.

Benieuwd naar deze bijzondere wandelroutes? Kijk voor meer informatie op www.hartstocht.nl

Of schrijf je direct in via deze link:

Met jouw deelname steun je ook meteen de Hartstichting. Dubbel winst; je doet meteen iets goeds voor je body & mind én taille. Altijd lekker zo na de vakantie! En dan ook nog eens voor een heel goed doel.

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld is 15,00 p.p. inclusief wandelroute en een consumptie langs de route. Van jouw inschrijfgeld gaat minstens 7,50 naar onderzoek naar hart- en vaatziekten. Onderzoek waar jouw naasten, maar ook jezelf veel aan kunt hebben. Want je hart ben jij.