AFGELAST Het Lions zwemfestijn Moerdijk

17 mei, 2020 13:00

Het Zwemfestijn is een recreatieve zwem-estafette voor jong en oud in Zwembad De Niervaert. Zijn jullie getraind of ongetraind? Alle zwemteams mogen meedoen.

Doen jullie mee?

Zwembad Optisport De Niervaert
Molenvliet 7
4791 GB Klundert

De organisatie van het Zwemfestijn is in handen van Lionsclub Zevenbergen. De Lionsclub bestaat uit een energieke groep vrienden die graag de handen uit de mouwen steken voor het goede doel. Lionsclub Zevenbergen maakt deel uit van het wereldwijde Lions International netwerk.

Onze (sponsor)acties hebben direct impact op verschillende lokale goede doelen, waarmee we een langdurige relatie hebben opgebouwd. Lionsclub Zevenbergen helpt hiermee een verschil te maken in onze maatschappij en uw leefomgeving.

Dit jaar probeert de Lionsclub met Zwemfestijn 2020 zo veel mogelijk geld bij elkaar te zwemmen voor het goede doel van dit jaar: de Voedselbank Moerdijk.

Voor meer informatie neem een kijkje op https://www.zwemfestijn.com/moerdijk/