Serious Request – The Lifeline

19 december, 2019 20:00 - 22:00

Op donderdag 19 december komt 3FM Serious Request 2019 door onze gemeente! Zes NPO 3FM-dj’s lopen in de week voor kerst tijdens 3FM Serious Request: The Lifeline van Zeeland naar Groningen voor de slachtoffers van mensenhandel. Dit alles met één doel: het inzamelen van geld voor het Rode Kruis. Drie teams van twee dj’s wisselen elkaar om de zes uur af bij een chequepoint. 19 december wandelen de dj’s van chequepoint Roosendaal naar chequepoint Zevenbergen waar ze rond 20.00 uur aankomen voor de wisseling van de wacht. Terwijl zij rusten, kun jij genieten van een optreden onder het genot van een biertje óf jouw cheque overhandigen!

Locatie

Markt ZevenbergenBijzonderheden

Chequepoint Zevenbergen

Drie teams van twee dj’s wisselen elkaar om de zes uur af bij een chequepoint. Zo lopen Frank van der Lende en Eva Koreman, Sander Hoogendoorn en Herman Hofman en Mark en Rámon van Goes naar Groningen voor het goede doel. 19 december wandelen de dj’s van chequepoint Roosendaal naar chequepoint Zevenbergen waar ze rond 20.00 uur aankomen voor de wisseling van de wacht. Terwijl zij rusten, kun jij genieten van een optreden onder het genot van een biertje óf jouw cheque overhandigen!

Wil jij meedoen?

De dj’s hebben kunnen jouw hulp namelijk goed gebruiken. Heb jij een super goed idee waarmee je geld kunt inzamelen voor 3FM Serious Request: The Lifeline? Grijp je kans en laat je horen! Verenig jezelf met anderen of ga zelf aan de slag en zamel geld in voor het Rode Kruis. De dj’s maken 24 uur per dag live radio en kunnen via livestreams online en op televisie gevolgd worden. Wie weet komen ze jou onderweg nog tegen.

Sponsorloop

Via de radio worden mensen op geroepen om mee te lopen (sponsorloop) om geld in te zamelen voor hetzelfde doel. Om deel te nemen moet je jezelf opgeven bij 3FM, er is een maximum van 100 personen per etappe. De geregistreerde deelnemers zijn herkenbaar aan een 3FM hesjes dat bij het betreffende chequepoint wordt uitgereikt. Houd hiervoor de radio-uitzendingen dus goed in de gaten.

Hulp nodig bij je actie?

Wie weet kan 3FM jou helpen. De organisatie komt graag met jou, verenigingen, organisaties, scholen of andere initiatiefnemers in contact. Zij helpt je graag met het opzetten van acties, geeft gastlessen en zit na jarenlange ervaring boordevol tips. Stuur je vraag of verzoek naar info@moerdijk.nl met als onderwerp 3FM Serious Request waarna wij je in contact brengen met de organisatie.