Shanty & Seasong Festival

15/09/2019 - 18:15

Tijdens de 11de editie van het jaarlijkse Shanty en Seasong Festival treden twaalf koren beurtelings op in het centrum van de oude vestingstad Willemstad. De optredens worden verdeeld over vier professionele podia. Het gratis toegankelijke festival trekt al jaren duizenden bezoekers!

centrum vesting
Willemstad

festival@havenkoorfortitudo.nl

Het festival begint op 15 september om 12.30 uur met een optreden van het organiserende Havenkoor Fortitudo. Om 13.00 uur beginnen de overige koren aan het non-stop programma dat tot 18.15 uur duurt.

De koren die zijn gekozen om deel te nemen zijn (op alfabetische volgorde plaatsnaam):

Shantykoor De Batraven, Bergen op Zoom; Het Flakkees Piratenkoor, Dirksland; Muiterij Kantje Boord, Dussen; Zeemanskoor Bestevaer, Giessenburg; Shantykoor Ahoy, Hardinxveld/Giessendam; Het Westhoeks Mannen Koor, Klundert; Shantykoor De Markmakkers, Oudenbosch; Shantykoor ’t Craeyenest, Roosendaal; Havenkoor Fortitudo, Willemstad; Koor Bravour, Woerden; Shantykoor De Brulboei, Zwijndrecht; Strawberry Sailor Singers, Zundert.