Streekproductenmarkt op Fort Sabina

21 augustus 2020 11:00 - 16:00

Wil jij lekkere gerechten proeven gemaakt van heerlijke streekproducten? Dan is deze streekproductenmarkt iets voor jou. Bij de ingang van het fort koop je een leuke tas om de door jouw aangekochte producten te vervoeren.

Brasserie De Kletsmajoor maakt speciaal voor deze dag een smulkaart. Je heb de keuze uit diverse planken met lekkere streekproducten. Ook staat het eigen streekproduct van het fort, het fortbiertje, voor je klaar. Kom lekker smullen!

Fort Sabina
Fortweg 1
4794 SC Heijningen

info@fortsabina.nl

Wil je met een groep komen? Dat mag. Geef dit door via info@fortsabina.nl.  De toegang is gratis!

Fotowedstrijd

Maak deze dag een leuke foto van je activiteit. Stuur deze op naar info@fortsabina.nl en wie weet win jij twee kaartjes voor de roofvogelshow op 22 augustus.

Wil je meedoen aan de tweejaarlijkse fotowedstrijd van FotoBiennale Zuiderwaterlinie 2021? Kijk dan op de website van deze fotobiennale.