Zezam Kerstconcert

12 december, 2019 00:00

Een gezellige kerstsfeer en een volle tribune, dat is de reden dat het zangkoor ZEZAM graag op het podium in Theater de Schuur in Zevenbergen een Winterconcert geeft. Om de uitvoering voor het publiek aantrekkelijk te maken worden er steeds weer nieuwe nummers aan het repertoire toegevoegd. Klassieke kerstnummers, maar ook kerst nieuwe stijl en zelfs de kerstsong uit de top 2000. Het programma wordt aangevuld met sfeervolle nummers. Muzikale leiding is in handen van Heleen Bout.

Kerkstraat 23
4761 CA Zevenbergen

info@theaterdeschuur.nl

Bijzonderheden

Vorig jaar gaf ZEZAM als afsluiting van het jubileumjaar een Winterconcert in Theater de Schuur. Dat was zeer geslaagd en ook heel erg gezellig. Voor wie er niet bij kon zijn kan het nu alvast in de agenda zetten. Als u meer informatie wilt weten kunt u dat op de website en op Facebook van Zezam lezen.