Spring naar content

Gemeente Moerdijk

Moerdijk heet je welkom!

Snuif cultuur in de vestingsteden, winkel in de karakteristieke plaatsen, geniet van rust en ruimte in de natuur, vertoef heerlijk op het water en beleef plezier tijdens één van de vele evenementen. Ga op avontuur en ontdek de verrassende verschillen in de gemeente Moerdijk.

Ontdek veelzijdig Moerdijk!

Als watersport- en natuurliefhebber haal je je hart op in de gemeente Moerdijk. Met het Hollands Diep aan de noordzijde, het Volkerak aan de westzijde en de Mark en Dintel aan de zuidzijde is de gemeente omgeven door water. Op zoek naar cultuurhistorie? Deze vind je in de vestigsteden Willemstad en Klundert en de forten Sabina en de Hel. Ontdek de gemeente te voet of op de fiets en geniet in alle rust van het uitgestrekte agrarische polderlandschap, de natuurgebieden en kreken.

Verken de omgeving

Ook de omgeving van onze gemeente is jouw bezoek meer dan waard. Moerdijk wordt omringd door natuurgebied de Biesbosch en steden als Breda en Rotterdam. Ontdek de Zuiderwaterlinie die de Stelling van Willemstad verbindt aan tien andere historische vestingsteden en diverse schansen in de provincie Noord-Brabant. Of neem de veerpont richting Holland. Moerdijk kent verrassend veel gezichten. Kom jij ze ontdekken?