Fort de Hel heropent zijn deuren! - Gastvrouw Linda heet je welkom!

Fort de Hel in Willemstad heropent vanaf 1 juni zijn deuren weer voor bezoekers. Ontdek meer over het fort met een speciaal 'vertelverhaal' en laat kinderen met speciale activiteiten de natuur in de omgeving verkennen. Ziet gastvrouw Linda jou binnenkort in het Kleine Fort de Hel verschijnen?

Ook voor vergaderingen, cursussen en workshops
Op zoek naar een bijzondere locatie voor jouw bespreking of activiteit? De binnenruimte van het fort is ook te huur voor vergaderen, cursussen en workshops. Daarnaast is het fort beschikbaar voor activiteiten van de Kunst- en Monumenten Route Moerdijk en andere Moerdijkse organisaties. "Een historische plek speciaal voor Kleine feestjes, Klein theater, Kleine workshops, Kleine hapjes, borrels vergaderingen en Kleine rondleidingen", aldus Linda. "Maar je bent ook welkom voor een kopje koffie."

Openingstijden
Fort de Hel is dit seizoen open vanaf 1 juni tot en met eind september. In juli en augustus van woensdag tot en met zondag, in juni en september alleen op woensdagmiddag, zaterdag en zondag. Kijk ook op de website van het fort of op de Facebookpagina van Fort de Hel

Bezoek het Kleine Fort de Hel

Fort de Hel heropent dit seizoen! Beleef de geschiedenis van het fort, volg een workshop, huur het fort voor je eigen activiteit of plof neer voor een goede kop koffie. Gastvrouw Linda en haar man Berry heten je welkom!

Bezoek het fort!