Spring naar content

De Fendertse Hoeve

De  Fendertse Hoeve in Fijnaart is een multifunctioneel horeca bedrijf, waar je terecht kunt voor een heerlijk etentje, feesten en partijen, catering, maaltijdenservice of de cafetaria. De mogelijkheden zijn onbeperkt. In het eetcafé kun je een drankje doen aan de bar met een heerlijk hapje, of in de zomer heerlijk op het zonovergoten terras. Gezellig borrelen met vrienden, familie of collega’s!

Locatie

De Fendertse Hoeve
Kadedijk 3
4793 GA Fijnaart

0168 462 491

contact@fendertsehoeve.nl

De Fendertse Hoeve staat bekend om haar goede prijs-kwaliteitsverhouding. Voor een ieder staat er wel wat wils op de uitgebreide menukaart. In het eetcafé kun je een frietje met een snack eten tot een heerlijk driegangen menu. Ben je met een groep? Dan zijn er speciale menu’s en buffetten mogelijk.

Evenement op locatie

Liever verzorging op locatie? Geen enkel probleem, het team van de Fendertse Hoeve neemt de totale zorgen uit handen met heerlijke broodjes/ lunches, buffetten, koude schotels, maaltijden of een verzorgde BBQ. Eventueel compleet verzorgd met een bar, koelingen, statafels, party tenten en krukken. Deze service wordt aangeboden aan zowel bedrijven als particulier.

Huiselijke feestzaal

Op zoek naar een huiselijke zaal?  De zaal de ‘thuiskamer’ van de Fendertse Hoeve is multifunctioneel inzetbaar voor feesten en partijen, zo kun je denken aan verjaardagen, groepsdiners, jubilea, bruiloften, koffietafels, condoleances, trainingen en presentaties. Eventueel  is de zaal uit te breiden met het cafégedeelte, zodat ook grote groepen van 300 personen terecht kunnen.

Oplaadpunt elektrische fietsen

Er is een ruim eigen parkeerterrein aanwezig. Voor fietsers vormt het zonovergoten terras een heerlijke stopplaats tijdens hun route. Bovendien kun je hier je elektrische fiets gratis opladen!

Meer informatie is te vinden op www.fendertsehoeve.nl

Meer zoals deze