Spring naar content

De Prullenkast

Midden in de West-Brabantse Ruigenhilpolder, nabij Willemstad, vind je, in een oase van rust en ruimte, een historische boerderij uit 1574 met daarin De Prullenkast. Als bezoeker kun je in deze schuur je hart ophalen aan heel veel brocante en curiosa, te zien in diverse stijlvol ingerichte ruimtes. Daarnaast is er voor de liefhebbers een klein Poppen- en Berenmuseum, inclusief poppenhuizen (privécollectie). Zowel in de theetuin als in de tearoom kun je heerlijk genieten van diverse soorten koffie en thee. Voor de bezoekers wordt elke week verse taart gebakken. Ook kan er heerlijk worden gehigh-tead.

Locatie

De Prullenkast
ZuidLangeweg 3
4796 SB Oudemolen

06 12 84 91 81

info@deprullenkast.nl

Loop gerust binnen! Entree is gratis. Open: elke donderdag, vrijdag en zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur (maand januari gesloten).

Kanovaren over de kreek

Ook zo’n zin om op watersafari te gaan en onderweg te genieten van zelf gemaakte Engelse zoete en hartige hapjes? De Prullenkast biedt deze unieke beleving op de kreken ’t Brede Gat en de Tonnekreek met een Canadese kano. Ver weg van de alledaagse stress: varen door kronkelende slootjes en brede kreken en kennis maken met de natuur in de Ruigenhilpolder. Je kunt kiezen voor hartige, zoete hapjes, of gemengd. Reserveren is wel nodig en kan door te bellen of e-mailen naar De Prullenkast.

 

Meer zoals deze