Spring naar content

De Stad Klundert

De voormalig Joannes de Doperkerk is volledig gerenoveerd en biedt een uitstekend podium voor muzikale en culturele uitingen die voorzien in de wensen en behoeften van de samenleving van de gemeente Moerdijk. Geen zin in een feestje en toch dit monumentale pand met eigen ogen bekijken? Tijdens de zomermaanden is De Stad Klundert iedere dag te bezoeken.

Locatie

De Stad Klundert
Molenstraat 33
4791 HL Klundert

0168 729 200

info@destadklundert.nl

SCK (Stichting Cultureel Klundert) wil graag een cultuur- en muziekaanbod bieden voor een breed publiek en zowel voor jong als oud. Tevens versterkt het bieden van een podium het aanbod van culturele- en muzikale opleidingen, waarbij deelnemers een podium ter beschikking hebben voor het uiten van hun kunsten en of muzikale klanken.

Liever een hapje eten?

Dat kan in de oude pastorie. In dit gezellige huiskamerrestaurant  speelt men in op elk seizoen en zijn alle ingrediënten huisgemaakt. Dit proef je terug in elk gerecht. Niet alleen lunch is mogelijk, maar kom vooral ook gezellig borrelen of een middagje high-teaën op het terras, in de Stadstuin of lekker knus binnen.

Heemkundekring Die Overdraghe

Ook is de Klundertse heemkundekring Die Overdraghe aanwezig in de Stad Klundert met verschillende tentoonstellingen. Het thema van die tentoonstellingen wisselt steeds na drie maanden. Elke zaterdagmddag van 14.00 tot 16.00 uur zijn er leden van Die Overdraghe aanwezig om je alles te kunnen vertellen over de vestingstad Klundert.

Meer zoals deze