Spring naar content

Expeditie Haringvliet

Vaar mee met de Expeditie Haringvliet! Wind door de haren, zon in je gezicht en geniet van de prachtige natuur rondom het Haringvliet. De schippers aan boord van de Heicondias of de Linquenda II nemen jou en eventueel je fiets mee op avontuur naar diverse bestemmingen, waaronder ook vestingstad Willemstad, of maak een rondtocht. In 2021 vaart Expeditie Haringvliet zes dagen per week vanaf zaterdag 10 juli t/m zondag 5 september 2021.

 

 

Locatie

Halte Expeditie Haringvliet - Willemstad
Havenhoofd
Willemstad

06 38354991

info@dehoekschevaart.nl

Op vaardagen varen de Heicondias en de Linquenda II af en aan tussen zeven verschillende haltes die grenzen aan het Haringvliet. De Heicondias vaart van Nieuwendijk naar Willemstad en Middelharnis. De Linquenda II voert je mee naar Hellevoetsluis, Stellendam en Middelharnis. Zie voor de dienstregeling de website van Expeditie Haringvliet of ga naar onze pagina Veerpontjes en Vaartijden.

Boek een rondvaart

Maak je graag een rondvaart over het hele Haringvliet? Op vrijdag en zondag organiseren de schippers speciale rondvaarten. Schippers Jan en Simone van de Linquenda gooien elke vrijdag de zeilen uit voor een mooi avontuur over het water. Ook Huib en Eva, schippers van de Heicondias, gaan graag met je op avontuur tijdens hun rondjes Tiengemeten en Willemstad op vrijdag en zondag. De zonsondergang aanschouwen vanaf het water? Boek dan je tocht op vrijdagvond met de Heicondias. Want tijdens die tocht langs Tiengemeten, het Bliek en de Ventjagersplaat, zal de zon langzaam ondergaan terwijl je terugvaart naar Nieuwendijk.

Overstappen

Op dinsdag en donderdag stap je gemakkelijk over van het ene naar het andere schip. Zo stap je bijvoorbeeld op in Hellevoetsluis en ga je via Middelharnis naar Willemstad of Nieuwendijk en weer terug. Aan jou de keus! Boek je eigen tocht op ExpeditieHaringvliet.nl via ‘Reserveren’.

Tickets

Voor meer informatie over het reserveren van kaartjes, kaartverkoop aan boord en de ticketprijzen kun je terecht op de website van Expeditie Haringvliet.

 

 

 

Meer zoals deze