Spring naar content

Jachtcentrum Dintelmond

Jachtcentrum Dintelmond biet naast een prachtige locatie en centrale ligging een totaalpakket aan dienstverlening. Zo kun je er terecht voor ligging, stalling, onderhoud en reparatie van je zeil- of motorjacht. Daarnaast zijn er tal van mogelijkheden om heerlijk te recreëren op het water.

 

Locatie

Jachtcentrum Dintelmond
Markweg Zuid 1 t/m 4
4794 SN Heijningen

0167 522 894

Wanneer je koers zet naar het noorden, bereik je binnen een paar uur het Hollandsch Diep, het Haringvliet en de Noordzee. Naar het zuiden vaar je via het Volkerak af naar Krammer, Zijpe, Mastgat, Keeten, Brabantsche Vaarwater en Westerschelde. Kies je voor een vaartocht met de motorboot in oostelijke richting, dan kun je stroomopwaarts de Vaarroute West-Brabant volgen, richting nationaal park De Biesbosch. In westelijke richting vind je het prachtige water van de Grevelingen, de Oosterschelde, de Noordzee of het Veerse Meer.

De rustige omgeving is zeer geschikt voor fietstochten. Voor de boodschappen kun je bijvoorbeeld naar Dinteloord fietsen, dat op 3 kilometer van de haven ligt. Het prachtige vestingstadje Willemstad met zijn eeuwenoude haven ligt op 10 kilometer afstand.

Meer zoals deze