Spring naar content

Op avontuur in Fort Sabina

Op het kruispunt van Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland ligt het strategisch gelegen Fort Sabina Hendrica. Het oude verdedigingsfort is onderdeel van de Stelling van Willemstad en voert je mee naar tijden van militaire aanvallen op Holland via het water. Geniet van de combinatie van kunst, historie, natuur én culinaire verwennerij.

 

 

Locatie

Fort Sabina Hendrica
Fortweg 1
4794 SC Heijningen

06 25 16 75 16

Cultuurhistorie en natuur gaan nergens anders beter samen dan op Fort Sabina. De Tour Modèle uit de tijd van Napoleon, het onderaardse gangenstelsel en de grote kazerne maken jouw bezoek aan dit bijzondere fort meer dan waard. Volg een rondleiding, geniet van het water, ontdek de grote variatie aan bijzondere planten en dieren in de omgeving van het fort of neem plaats op het terras van bistro ‘De Kletsmajoor’ voor een hapje en een drankje.

Jouw event op het fort?

Gelegen tussen Rotterdam en Antwerpen en in de directe nabijheid van Port of Moerdijk is Fort Sabina de ideale uitvalsbasis voor zakelijke bijeenkomsten met een bijzonder karakter. Huur de oude officiersverblijven voor workshops, trainingen en teambuildingactiviteiten of vergader in de oude kazerne. Ook groepsarrangementen in combinatie met culinaire verwennerij zijn mogelijk.

Meer zoals deze