Spring naar content

Op stap met gids Boudewijn

Gids Boudewijn neemt je graag mee naar Willemstad, het pittoreske vestingstadje langs de Zuiderwaterlinie. Op de fiets of te voet, mogelijkheden genoeg! Liever een rondleiding vol kennis en humor op een andere locatie? Boudewijn neemt je ook graag mee naar Zevenbergen, Klundert, Breda, Dordrecht, Rotterdam, Delft, Gouda en Kinderdijk.

Locatie

Boudewijn Tours
Komansweg 8
74761 HX Zevenbergen

06 23 53 39 00

boudewijntours@gmail.com

Boek je tour

In Willemstad biedt Boudewijn verschillende tours aan:

  • Wandeltour

Deze tour start bij Espressobar ‘Bij Betsie’, Voorstraat 6 in Willemstad. Onder het genot van een koffie of thee, vertelt Boudewijn je graag alvast wat over de wandelroute. De tour eindigt in het historische centrum, waarover pikante geheimen te zijn onthullen!

  • De forten fietstour

Na een korte wandeling door Willemstad  stap je op je fiets en neemt Boudewijn je mee richting de forten uit de Stelling van Willemstad door een prachtige omgeving. Onderweg bezoek je o.a. Fort Sabina waar je een hapje en drankje kan nuttigen. De terugtocht voort je langs het Hollands Diep en de Volkeraksluizen. De tour eindigt in de oude Stadshaven van Willemstad.

  • Optioneel bij te boeken

Gratis bezoek van een half uur aan Bezoekerscentrum Het Mauritshuis. In dit voormalige jachtslot vindt je o.a. de canonkamer, een tentoonstelling over de Stelling van Willemstad, de Zuiderwaterlinie, Willemstad en het Mauritshuis. Ook de huur van tandems, stadsfietsen en e-bikes kan voor je worden geregeld.

Overige info

Benieuwd naar jouw mogelijkheden en de bijbehorende prijzen? Check dan deze flyer (pdf). Hierop vind je alle info die je zoekt.

Boeken?

Contacteer gids Boudewijn Bult via WhatsApp of bel 06 23 53 39 00.

 

Meer zoals deze