VERPLAATST Letz Zeppelin – Tributeband

20 juni, 2020 20:30

Sluit je ogen en je waant je midden in de jaren 70 tijdens één van de roemruchte concerten van Led Zeppelin. Open je ogen en je bent getuige van een bruisende rockshow compleet met alleZeppelin krakers die de muziekwereld blijvend veranderd hebben. Juweeltjes als Immigrant Song, Heartbreaker, Kashmir, Whole Lotta Love en natuurlijk Stairway ToHeaven worden met zoveel passie en overtuiging gebracht dat het uitblijven van een Led Zeppelin reünie tour gemakkelijk vergeten wordt. Een concert van Letz Zeppelin is een reis door de muziekgeschiedenis van één van de meest toonaangevende bands ooit.

Kerkstraat 23
4761 CA Zevenbergen

info@theaterdeschuur.nl

Het Belgische Letz Zeppelin is zonder twijfel de beste Led Zeppelin tribute van dit moment. De sound is verbluffend authentiek en met name de zang van Michael Devlin (UK) zorgt voor menig kippenvelmoment. John Bonham herleeft in drummer Bruno Meeus; chaos en souplesse in een zinderende combinatie met het melodieuze en pompendebasspel en keyboardspel van Levi Verheijen. Het virtuoze gitaargeweld van Jimmy Page komt probleemloos uit de vingers van gitarist Berre Van Hoeylandt.