Ken jij die oude bakkers uit Zevenbergen?

‘Wie zijn toch die bakkers van Zevenbergen?’ In dat boek vertelt Angela Rindt over heel wat bakkers die vanaf 1660 tot nu in Zevenbergen waren gevestigd. Alle verhalen in het boek worden compleet gemaakt met flink wat foto’s. Kom je uit Zevenbergen of omgeving en ben je benieuwd of je jouw favoriete bakker van vroeger of nu kunt terugvinden? Het boek is vanaf zaterdag 7 november 2020 te koop!

Wandel de bakkersroute

Bij het boek hoort een leuke wandelroute die je meevoert vanaf het Café de Bakkerij op de Zevenbergse Markt door het centrum. Zo kom je langs allerlei adressen waar je vroeger de vele bakkers uit het boek kon vinden. Helaas is de lancering van deze route voorlopig uitgesteld in verband met coronamaatregelen. Hierover dus later meer!

Waar vind ik het boek?

De voorverkoop van het boek start op zaterdag 7 november vanaf de Markt in Zevenbergen, of bij slecht weer vanuit het voorportaal van de RK Kerk aan hetzelfde Marktplein. Daarna is het boek te koop bij de volgende verkooppunten:

Ontvang je het boek liever thuis op de deurmat? Ook dat kan! Stuur een e-mail naar a.rindt@kpnplanet.nl met je verzoek en je adresgegevens. Na betaling stuurt de schrijfster met plezier het boek jouw kant op!